Teremtsünk egy jobb világot!

2009.09.14. 17:43

Zenének eztet [Globus - Preliator] mert gyönyörű és latin és nem norvég blackmetal.

Kell ide egy jobb világ. Egy olyan ahol nem kell angolból bemagolni az egész tankönyvet hanem elfogadják a logikus válaszokat; egy olyan, ahol van értelme annak amit tanulunk; egy olyan ahol nem íratnak dolgozatot olyan szavakból amiket nem is tudjuk hogy hogy használjunk egyszerűen csak bemagoljuk; egy olyan, ahol van értelme az életnek.

Eredetileg az ember - aki mint tudjuk épp olyan állat mint a mesztelencsiga, csak a mesztelencsigának volt elég esze ahhoz hogy ne bonyolítsa túl az életét - arra lett teremtve hogy b*sszon és utódai legyenek akik szintén b*szni fognak és utódaik lesznek. Nomármost, mi a homo super-extra-giga-übersapiens kitaláltuk hogy ez így túl könnyű lenne. Már 1. osztályban elkezdenek felkészíteni minket a gimnáziumra, ahol már 5.-ben készülünk az érettségire, a főiskolára, ahol meg a diplomát kell megszerezni ami elviekben fölkészít minket a munkára, aka. végre teljes értékű emberekké válhatunk, hogy ofőnk kifejezését használjam. Mert mindig mindenre előre kell készülni, és a jelent nem szabad élvezni. Hová lett a carpe diem?

Amúgy a rajz a franciafüzetem hátuljára készült (mellékesen meg azt ábrázolja ahogy Cây megteremti a Selvát csak hát a teremtés saga még nem lett megíródva). Pigna füzetek egyik nagy előnye hogy az elejükön és a hátukon jó sok hely van különböző rajzoknak és kicenzúrázandó dolgoknak.

Egyébként most hogy így kipanaszkodtam és már majdnem visszatértem a "legyünk naïvak és higgyük el hogy szép a világ" kezdetű életfelfogásomhoz megyek, és bemagolom az angol szavakat, mert holnap szódolgozat, meg francia dolgozat, meg matek dolgozat, meg töriből is tanulni kéne valahol mert a dogám kb. 3-as lesz, ja meg angolból a házidolgozatot is le kéne adni és infóból felelés.

Szerző: Céta

2 komment

Címkék: tanulás suli

A bejegyzés trackback címe:

https://sulimenza.blog.hu/api/trackback/id/tr811381653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cellofan 2009.09.15. 19:28:45

A carpe diem egy kötelező olvasmányban van, ami az érettségire készít fel.

Céta 2009.09.15. 21:21:41

Szóval oda bújt... kösz a tájékoztatást!
süti beállítások módosítása