:|

2009.08.28. 16:23

Úgy tűnik hogy őseim szentül elhatározták, hogy nem hagynak egy nap nyugtot sem. Holnap utazunk le anyám osztálytalálkozójára Dombóvárra, miután most(15:44) mentek el a Keresztszüleim, akik egy nappal azután érkeztek hogy hazajöttünk Szénásról, ahová két órával azután mentünk, hogy a 8 fős vendégsereg eltakarodott, akik két nappal azután jöttek, miután visszatértünk a Balatonról, ahová egy nappal azután mentünk, hogy... nos, remélem érthető. Minden erőmmel az otthonmaradásom mellett küzdök jelenleg.

Ma egyébként voltam moziba megnézni a Rágcsávókat 3D-ben, méghozzá nem mással, mint a 9 éves húgommal, a 7 éves öcsémmel és a szintén 7 éves Keresztszüleim Fiával. Hmm, jó társaság...

Úgy vélem most egy ideig rá se bírok majd nézni semmiféle márkájú kólára, ugyanis a mai nap megittam másfél liternyit - a mozihoz vettem 800 ml-nyit, a McDo-ban meg megittam 5 dl-t,  és még 2,5öt, hogy megkapjam azt a zöld színű kóláspoharat amit a Menü Pluszhoz adnak. Ezzel kapcsolatban jut eszembe, igen mély elkeseredéssel vettem tudomásul, hogy már a BigMac menü plusz és egy fél HappyMeal sem elégíti ki a szokásos déltájt jelentkező éhségemet. Van egy tippem, hogy ezt a pénztárcám fogja bánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sulimenza.blog.hu/api/trackback/id/tr1001344683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása